ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА ЗА ХРАНИ -
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА ЗА ХРАНИ - "Топъл обяд - 2016 "
Оперативна програма за храни
ИНФОРМАЦИОННИ БРОШУРИ
/ноември и декември/
УПРАВЛЕНИЕ НА СЕМЕЙНИЯ БЮДЖЕТ_0001
24.12.2016 г„
Оперативна програма за храни
ИНФОРМАЦИОННИ БРОШУРИ
/януари и февруари/
16.02.2017 г.
Оперативна програма за храни
ИНФОРМАЦИОННИ БРОШУРИ
/март и април/
5 НАТУРАЛНИ НАЧИНА ДА СЕ ПРЕДПАЗИТЕ ОТ КЪРЛЕЖИТЕ
10 ХРАНИ, КОИТО СПИРАТ РАЗВИТИЕТО НА ГЪБИЧНАТА ИНФЕКЦИЯ
СЕМЕЙНО ПЛАНИРАНЕ И СЕКСУАЛНО ЗДРАВЕ
10.03.2017 г.
ИНФОРМАЦИОННИ БРОШУРИ
ПО ПРОЕКТ: ,,ОСИГУРЯВАНЕ НА ТОПЪЛ ОБЯД В ОМУРТАГ"
/май и юни/
6 НАВИКА, КОИТО ВЛИЯЯТ ВЪРХУ ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА
10 ФАКТА ЗА ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ
ОБИКНОВЕНОТО ГЛУХАРЧЕ С НЕОБИКНОВЕНИТЕ СВОЙСТВА
03.05.2017
ИНФОРМАЦИОННИ БРОШУРИ
ПО ПРОЕКТ: ,,ОСИГУРЯВАНЕ НА ТОПЪЛ ОБЯД В ОМУРТАГ"
/юли/
4 необичайни начина да се спасите от комарите
ВОДА ОТ ДЖИНДЖИФИЛ ПРОТИВ МИГРЕНА
04.07.2017
ИНФОРМАЦИОННИ БРОШУРИ
ПО ПРОЕКТ: ,,ОСИГУРЯВАНЕ НА ТОПЪЛ ОБЯД В ОМУРТАГ"
/септември и октомври/
ПРАВА НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА, БОЛНИТЕ ХОРА И ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ БЕЗ ТЕЛК
СЪВЕТИ ЗА ЗДРАВО ДЕБЕЛО ЧЕРВО И ОТСЛАБВАНЕ
ЯДКИТЕ НА ОРЕХИТЕ СА ПОЛЕЗНИ, НО ЧЕРУПКИТЕ ЛЕКУВАТ
08.09.2017
6
ИНФОРМАЦИОННИ БРОШУРИ
ПО ПРОЕКТ: ,,ОСИГУРЯВАНЕ НА ТОПЪЛ ОБЯД В ОМУРТАГ"
/ноември - декември/
7 ФАКТИ ЗА КАФЕТО, КОИТО ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ
06.11.2017 г.
ИНФОРМАЦИОННИ БРОШУРИ
ПО ПРОЕКТ: ,,ОСИГУРЯВАНЕ НА ТОПЪЛ ОБЯД В ОМУРТАГ"
/януари - февруари /
2018 г.
КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ ТУБЕРКОЛОЗАТА
БОЛЕСТИ ПРЕДАВАНИ ПО ПОЛОВ ПЪТ
12.01.2018 г.
ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА СОДА БИКАРБОНАТ
УДИВИТЕЛНИТЕ СВОЙСТВА НА СУПЕНАТА ЛЪЖИЦА ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ (1)
ЯДКИТЕ НА ОРЕХИТЕ СА ПОЛЕЗНИ, НО ЧЕРУПКИТЕ ЛЕКУВАТ
ИНФОРМАЦИОННИ БРОШУРИ
ПО ПРОЕКТ: ,,ОСИГУРЯВАНЕ НА ТОПЪЛ ОБЯД В ОМУРТАГ"
/май - септември /
2018 г.
КАК ДА ОБОГАТИМ ПОЧВАТА ЗА ЦВЕТЯТА С ЕСТЕСТВЕНИ СРЕДСТВА (1 част)
КАК ДА ОБОГАТИМ ПОЧВАТА ЗА ЦВЕТЯТА С ЕСТЕСТВЕНИ СРЕДСТВА (2 част)
ИНФОРМАЦИОННИ БРОШУРИ
ПО ПРОЕКТ: ,,ОСИГУРЯВАНЕ НА ТОПЪЛ ОБЯД В ОМУРТАГ"
/октомври - декември /
2018 г.
ЕСТЕСТВЕНИ АНТИБИОТИЦИ - ХРАНИ И ПОДПРАВКИ
Съвети за безопасно съхранение и консумация на храна
АГЕНЦИЯ ЗА СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА ЗА ХРАНИ И/ИЛИ ОСНОВНО МАТЕРИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ
Име на операцията: Операция тип 3 „Осигуряване на топъл обяд 2016-2020“ BG05FMOP001-3.002
Операцията се извършва с финансовата подкрепа на ФЕПНЛ и подкрепата на ЕС
ИНФОРМАЦИОННИ БРОШУРИ
ПО ПРОЕКТ: ,,ОСИГУРЯВАНЕ НА ТОПЪЛ ОБЯД В ОМУРТАГ"
/януари - април /
2019 г.
12 ПРЕПОРЪКИ ЗА ЗДРАВОСЛАВНО ХРАНЕНЕ
ДА ИЗБЕГНЕМ РАЗХИЩЕНИЕТО НА ХРАНА
КАК ДА ИЗБЕГНЕМ ВИСОКОТО КРЪВНО
ИНФОРМАЦИОННИ БРОШУРИ
ПО ПРОЕКТ: ,,ОСИГУРЯВАНЕ НА ТОПЪЛ ОБЯД В ОМУРТАГ"
/май - юни/
2019 г.
НАСОКИ ЗА ПРАВИЛНОТО СЪХРАНЯВАНЕ НА ХРАНАТА ПРЕЗ ЛЯТОТО
4 НЕОБИЧАЙНИ НАЧИНА ДА СЕ СПАСИТЕ ОТ КОМАРИТЕ
КАК ДА ИЗБЕГНЕМ ВИСОКОТО КРЪВНО
ИНФОРМАЦИОННИ БРОШУРИ
ПО ПРОЕКТ:,,ОСИГУРЯВАНЕ НА ТОПЪЛ ОБЯД В ОМУРТАГ " /септември - октомври/ 2019 г.
ИНФОРМАЦИОННИ БРОШУРИ
ПО ПРОЕКТ: ,,ОСИГУРЯВАНЕ НА ТОПЪЛ ОБЯД В ОМУРТАГ"
2019г.
ЕСТЕСТВЕНИ АНТИБИОТИЦИ - ХРАНИ И ПОДПРАВКИ
ХРАНИ, С КОИТО ДА ПОДГОТВИМ ТЯЛОТО СИ ЗА ЕСЕНТА
"3-1 - Топъл обяд в условия на пандемията от COVID-19 в община Омуртаг"
25.01.2021 г.
Тема на осъществени групови консултации
- Бюджет по време на криза: 6 прости правила за управление на личните финанси
Информационна брошура - Eкологични отоплителни уреди
15.04.2022 г.
ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА ЗА ХРАНИ И/ИЛИ ОСНОВНО МАТЕРИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ 2014-2020 г.
ФОНД ЗА ЕВРОПЕЙСКО ПОДПОМАГАНЕ НА НАЙ- НУЖДАЕЩИТЕ СЕ ЛИЦА
Операция „3.1 – Топъл обяд в условията на пандемията от COVID-19“
25.05.2022 г
23.06.2022 г
Брошура ХРАНАТА - знаеш ли как да помогнеш за спасяването на природата
13.07.2022
Актуален плакат - 30.09.2022г.
КАК ДА НАМАЛЯВАМЕ ОТПАДЪЦИТЕ В ЕЖЕДНЕВИЕТО
15.09.2022 г.
04.10.2022 г.
Брошури на тема
- "Социални услуги",
- "Пластмата и глобалното замърсяване",
- "Физическа активност".
01.08.2023г.
Брошура - Съпътстващи мерки отоплителен сезон 2023-2024
брошура-КАК ДА ИЗБЕГНЕМ РАЗХИЩЕНИЕТО НА ХРАНА
БРОШУРА-СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНО СЪХРАНЕНИЕ И КОНСУМАЦИЯ НА ХРАНА
26.10.2023 г
Брошура- ЗДРАВЕТО Е В ТВОИТЕ РЪЦЕ!
11.01.2024